Team Shiema

Team Shiema

@shiema_yusof
Hi , sy Shiema 🙋🏻🙋🏻 (Admin Channel)

Haii.. Assalamualaikum slm sejahtera semua 😍


Selamat datang ke Team Shiema 💗


Alhamdulillah..makin hari makin bertambah subscribers dlm channel Shiema. Semoga kita dapat berurusniaga dengan baik dan selesa.


Sebelum tu..jom lerr kita kenal2 dulu ye. Nama sebenar diberi Nor Yusrima binti Mohd Yusof. Boleh panggil Shiema je. Lahir pada 7 Februari 1991. Anak sulung dari 3 adik beradik yang terdiri dari semua perempuan. Telah berkahwin dan merupakan ibu kepada 2 superhero yg aktif.


Sedikit pengenalan bagaimana Shiema mula terjebak dalam bisnes online ni. Shiema bermula sejak tahun 2014.Pada awalnya Shiema cuma jual baju² je..masa tu cuma nampak bisnes baju yg laku. Masa tu cuma buat sambilan sebab masih berkerja..sekadar cari duit tambahan. Tahun 2015..Shiema cuba pula jual barang² rumah dan barang dapur.


Bermula dari situ maka tertubuhlah team Shiema sendiri. Pelan² Shiema cari dropship. Jual KITCHENWARE ni memang sangat² untung. Lagi mahal harga barang..lagi besar untung yg kita dapat. Barang dapur kami sentiasa updated dan terkini.

Bukan tu je..nak shopping barang rumah..perabot..boleh pulak jenguk kat SINI ye..macam² ada..tinggal nak pilih ja..

Set meja makan 3d

Nak lagi ??? Ada lagi..shopping TUPPERWARE plak..bagi yang dah biasa beli dan guna barangan tupperware ni..memang tak kan tinggal lah tupperware ni..dah jadi kegilaan bagi mak²..

Set freezermate yang tengah hottt sekarang ni


Yang nak tambah income join je channel² Shiema ni ye

👉 KITCHENWARE

👉 BARANG RUMAH

👉 TUPPERWARE


Sebarang pertanyaan dan maklumat blh pm admin SHIEMA