Різдвяний проєкт для ромів – пакунок побутової хімії

Різдвяний проєкт для ромів – пакунок побутової хімії


Щороку наша команда проводить євангелізаційні проєкти для ромського народу з метою допомоги та донесення Слова Божого. Навіть у цей нелегкий для України час ми із вашою допомогою могли реалізувати проєкт – побутова хімія для ромських сімей.

Через війну, багато ромів змушені переселитись в Закарпаття, де їх і так було чимало. Хоча цигани жили в складних умовах, все ж, вони приймали до себе ромів з інших регіонів. Тому зараз їм вкрай важко. Оскільки кожна ромська сім’я має багато дітей, вони потребують більшої допомоги.

Завдяки небайдужим людям ми змогли зібрати 400 пакунків з гігієнічними засобами та розіслати в різні регіони України. Це справді цінна допомога, адже роми мають велику потребу в їжі і в засобах гігієни. Слава Богу, що ми можемо покращити їхнє життя, служити їм, бути благословінням, відповідати на потреби та проповідувати Євангеліє.


До основного пакунку ми також додавали календарі та Слово Боже ромською мовою. 

Дякуємо всім, хто взяв участь у реалізації цього проєкту! Без вас би цього всього не було. Хтось пожертвував кошти, інші закупили та запакували, наступні відвезли та роздавали і проповідували, ще інші молилися. Ми всі є важливими пазлами однієї цінної картини. Коли кожен на своєму місці виконує, здавалося б, незначну роботу, та в результаті виходить щось велике та цінне. Нехай Господь всіх благословить та воздасть, а посіяне Слово в серцях ромів нехай дає плоди і у всьому прославляється Бог!


Report Page