Kushtetuta E Kosoves 1974 Pdf 16

Kushtetuta E Kosoves 1974 Pdf 16

wonytdej
Kushtetuta E Kosoves 1974 Pdf 16

http://jinyurl.com/i1z87
Kushtetuta e Republiks s Kosovs, n nenin 16, paragrafi 1., thekson se ligjet dhe aktet nnligjore juridike duhet t jen n pajtim me kushtetutn. .

Ajo ishte, sht dhe do t mbetet e ktill. N mbshtetje t saj ishte edhe Kushtetuta e Kosovs e vitit 1974, edhe Deklarata Kushtetuese e Kushtetuta e Kaanikut e .

Kushtetuta (Aneksi 1) 30 Vrejtjet n secilin aneks ve e ve 31 Vrejtjet e delegacionit serb 33 . Federat? far fituan shqiptart e Kosovs m 1974, dhe far .. MidwayUSA is a privately held American retailer of various hunting and outdoor-related products.

24 16 Fig. 4. Peizazh nga Parku Kombtar Mali Sharr 5.1. PARKU KOMBTAR MALI SHARR Malet e Sharrit shtrihen n regjionin e Kosovs dhe Maqedonis (1600 km 2 ).. The Constitution of Kosovo (Albanian: Kushtetuta e Kosovs, Serbian: a, Ustav Kosova), refers to the supreme law (article 16) of the Republic of Kosovo.. Mal i Zi ka qen se puna e tyre sht n prputhje me Kushtetutn e vitit 1974, . duke specifikuar se problemi nuk sht i pronave, por i sovranitetit dhe kushtetuta n .

KUSHTETUTA E REPUBLIKS S KOSOVS KAPITULLI I DISPOZITAT THEMELORE .1 NENI 1 [PRKUFIZIMI I SHTETIT . 16 NENI 54 [MBROJTJA GDREJTAVE .. Dfinitions de FlagofKosovo, . Gazetn Zyrtare Republika e Kosovs. 2009-04-16. . www.kryeministri-ks.net/repository/docs/flamurirepublikessekosoves.pdf.. Parliament Assembly of Kosovo . Save [2] The Assembly of Kosovo (Albanian: Kuvendi i Kosovs; Serbian: /Skuptina Kosova) was . d77fe87ee0