GENGS MOKSYU

GENGS MOKSYU

MOKSYU
Hi , Saya Moksyu πŸ™‹ ( Admin Channel )

Hi, Assalamualaikum, Nama moksyu dalam surat beranak, Nazirah Mohamad. Asal Kota Bharu Kelantan. Ada ke orang Kota Bharu kat sini ? Meh laga laga pipi sedass! .

Moksyu ni surirumah tangga. Anak 2 orang. Mula terjun lubuk lubuk biznes 3 tahun yang lepas. Sekarang da jadi tok peraih online yang penyayang 🀭 . Akak akak cun melecun nak gemokkan poket sambil layan kpop kat rumah. 

Wajib join tauu. Sekali landing begegarr habis cik ghimau 🐯 dan cik sotong πŸ™ Mana taknya, all item viral and trendy tauuu, pegi klik link kat bawah tuu. Tengokk! memacam ada. Pendek kata, Sonang nak juall lahh. πŸ˜‰


Mommy & Kiddos

Benda boleh beli online buat ape nak bersesak dengan anak anak kat kedai kan. 🀭 Kaki tak sakit badan pun tak lenguh. Mommy wajib klik gengdropship dan join channel ni. Banyak choice untuk mommy dan kiddos tauu 😍


Household

Rambang mata ai menyelam dalam genghousehold . Ada 1001 jenis barangan rumah yang orang dok viral kat luar sana tu haaa.. semua free shipping, Mana tak sangkutt 😬


Ladiess

Hohoho.. gaiss watch out ❗❗yang cantik , yang high class tapi jimat poket. Kat sini lah tempatnya. Klik ladiess dan wajib join yaa πŸ₯°πŸ€©


Obeseaaa ✈️

Semua item dalam ni direct obesea yaa. If nak memborong atau nak request item. Boleh bagi picture kat moksyu. Nanti moksyu deal ngan taiko sana. inshaAllah murah dan berbaloii sangat πŸ€‘. Klik obesea untuk cuci cuci mata dolu 🀭


Haaa bestt tak ? Jangan tunggu lelama. Nanti menyesal tauu. Klik reviews ni. Boleh tengok2 testimoni dari ejen2 moksyu. Jemputt masuk yea.

Untuk merisik kabar boleh contact admin yaa. Klik Moksyu πŸ§•


Terima kasih ☺️