Admin Goldellys Buddyz

Admin Goldellys Buddyz


šŸ§• Admin Tunggal Goldellys

Hi,... AssalamualaikumšŸŒ¹

Selamat datang sahabatĀ² Emas yang dikasihišŸ’—

Alhamdulillah, minggu ni Ely terima ramai buddyz/friends request dan new subscribers. Ely doakan semoga kita dapat berurusniga dengan baik sambil dapat membantu lebih ramai newbie dalam menambah income buat diri sendiri serta keluarga.

Sebelum tu, mohler kita berkenalan dulu. Nama diberi Suhaily Binti Mohd boleh panggil Ely atau Su. Lahir pada tanggal 17 Januari 1989. Anak ke-8 dari 10 orang kesemuanya. Telahpun berkahwin, isteri kepada #suamiku Amir Bin Saruni, ibu kepada 2 orang putera iaitu Muhammad Harith Naufal Bin Amir & Muhammad Edlan Bin Amir.

Alhamdulillah, Ely telah mengusahakan bisnes online emas ni di facebook sejak 2017 serta di telegram pada April 2018 lalu. Sebelum terjebak dengan dunia emas, Ely buat servis cod makanan di rumahĀ² jiran tetangga kawasan kuartes PUGK Jerteh. Ely berhenti menjual makanan sejak dah sarat mengandungkan putera ke2 kami iaitu Muhammad Eidlan.

Syukur sekarang dah buat bisnes online emas secara full-time. Ramai yang cakap susah nak jual emas. Yelah satu sebab mahal & nak yakinkan orang beli emas online tak mudah. Sekarang semua masalah ni bukanlah punca utama. Barang mahal lagi tulen ni kalau kena gaya dan cara menjual memang syok tau buat income geliĀ² jer. Semuaorang pun sedar hakikat yang barang kemas ni sentiasa ada permintaan lagiĀ² musim perkahwinan, kenduri kendara senang cita tak kira musim lah tak susah pun jual emas sebenarnya. Korang ada sedara mara boleh test market bermula dengan prospek terdekat (keluarga sendiri/sedara mara terdekat ramaikan). Kunci utama kena rajin berusaha inshaaAllah lamaĀ² orang akan tahu kita menjual emas. Tak tahu nak jual cemana boleh roger jer Ely, kita guide bagi yang serius & berminat sampailah korang boleh gerak sendiri dalam dunia bisnes emas nišŸ„°

GoldEllys MAIN KATALOG

GoldEllys MAIN KATALOG ni adalah chanel utama kami. Korang wajib join chanel ni. Dalam ni kita khaskan untuk stok rantai leher, rantai tangan, rantai kaki & bangle dari pelbagai supplier & kedaiĀ² emas terplilih dari seluruh Malaysia. Kalau tak tahu nak pilih budget yang macamana korang boleh cari admin ataupun join group buddyz kamišŸ‘ā˜ŗļø


CincināœØSubangāœØLoketāœØCharms & Beads

Pada yang tercariĀ² barang cecomel seperti Cincin,Subang,Loket & Barangan Pandora. Terlalu banyak pilihan sampai korang berpinar mata nak pilih mana satu. MakĀ² kutu anda juga amat dialuĀ² join chanel ni untuk backup pilihan player. Ada ribu riban fesyen terkini lagi trendy tau untuk pilihan anakĀ² kutu korang setiap bulan. Online dah mudah buat ape bersesak tengah panas. Walkin kedai confirmĀ² terselit kos upah tersembunyi. Kat sini dah boleh jimat banyakšŸ˜±šŸ˜±

GOLDELLYS916

Barang kemas dari website goldellys.com dimana stok dalam ni always update dari website ke chanel telegram GOLDELLYS916. Lebih 1001 design dari pelbagai saiz. Jangan tak tahu item dalam ni anatara yang paling syok korang dah boleh dapatkan barang pilihan secara belian ansuran. Takde limit berat mahupun bulanan hah best ke best ishĀ³ dari serendah berat 0.1g! šŸ˜šŸ˜. Nak join membership jangan lupa daftar dulu yer & sent email korang untuk Ely aktifkan keahlian. Harga tertera tanpa login untuk Non-Membership sahaja jangan lupa login dulu bagi yang membership šŸ˜

Tak kenal maka tak cinta kennns. Join jer dulu usharlah barang dalam chanelĀ² yang kami sediakan ni. Jangan lupa view feedback & verify Ely yer šŸ˜Š

Sebarang pertanyaan stok dan harga barang kemas roger admin SuhailyMohd šŸŒ¹