День 2

День 2

Sofi Sagdeeva
Марка 2:3-4,16-17 : «И пришли к Нему с парализованным, которого несли четверо; и, не имея возможности приблизиться к Нему из-за многолюдства, раскрыли кровлю дома, где Он находился, и, прокапав ее, спустили постель, на которой лежал парализованный.», «Книжники и фарисеи, увидев, что Он ест с мытарями и грешниками, говорили ученикам Его: «Как это Он ест и пьет с мытарями и грешниками?». Услышав это, Иисус говорит им: «Не здоровые имеют нужду во враче, но больные; Я пришел призвать не праведников, но грешников к покаянию».

• Ісус чітко говорить, що прийшов кликати не праведників, а грішних. Ми вже спасенні через Нього і в Ньому. Зараз Його і наша місія - інші люди, які ще не є спасенними. Але іноді ми буваємо як ті люди, які не давали пройти тому, хто цього потребував, будучи зацикленими на собі. Часто ми не знаходимо місця у своїх серцях і у церкві для тих, хто ще не знає Ісуса і потребує допомоги. Ми відкидаємо людей, закриваємось. Ісус чітко і прямо сказав, що потребу в Ньому мають хворі, Він показав, що Він друг грішників. Ми - Його учні і послідовники і маємо слідувати Його прикладу, а не закриватись у своїх бажаннях і потребах. Ми - друзі грішникам і маємо бути для них світлом і прикладом Його любові❤️


Тримайте серця відкритими для Бога і для людей. Ту любов, яку Він дає вам - давайте іншим🥰🙌🏽


Молитва:

Небесний Батько, я вдячна Тобі за те,що у відповідь на мої молитви і прохання - Ти відкриваєшся через Слово для мене, показуєш і говориш те, чого я потребую. Господь, хочу попросити Твоєї допомоги у відкритті мого серця для людей. Так часто воно закрите і так часто я не слідую Твоєму прикладу. Хочу, щоб моє серце було наповнене Твоєю любов’ю і було абсолютно відкрите для інших, для потребуючих. Вірю, що на це є Твоя воля, тому прошу благословінь у зміні мого серця.

Report Page