ДЕНЬ 2

ДЕНЬ 2

@CristianChannel

Що робити, коли вас не бажають слухати

Чи було так, що ви намагалися розповісти комусь про Христа, а вас не бажали слухати? У таких випадках ми часто починаємо звинувачувати себе, думаючи, що, мовляв, якби я говорив на більш зрозумілій мові або краще підбирав слова, то мене стали б слухати. Але не потрібно звалювати на себе тягар помилкової відповідальності.

У 10-му розділі Євангелія від Матвія говориться про те, що Ісус, відправляючи Своїх учнів проповідувати по різних містах, сказав їм, що, якщо жителі міста не приймуть їх, вони повинні обтрусити пил зі своїх ніг і відправитися в наступне місто.

Що це означає для сьогоднішніх християн? Це означає, що якщо хтось не хоче, щоб йому звіщали, то не потрібно йому нав'язуватися і намагатися до нього достукатися; Дайте йому спокій і просто моліться про те, щоб одного разу він все ж прийняв Христа.

У світі повно голодних, страждаючих, збідованих людей, які потребують Христового спасіння і Божої любові; вони будуть готові вас слухати з відкритим серцем і з радістю приймуть Христа. Так що, якщо хтось не бажає вас слухати і відкидає ваше благовістя, не зупиняйтеся, а йдіть до іншої людини. Поступайте в таких випадках так само, як Ісус. Ідіть до наступної людини і до наступної, поки хтось не захоче вас послухати і прийняти Христа.

Джойс Майер

Report Page