День 1

День 1

Sofi Sagdeeva

Марка 1:11-13 : «И с небес прозвучал голос: – Ты Мой любимый Сын! В Тебе Моя радость! Тотчас Дух побудил Иисуса пойти в пустыню. Он находился в пустыне сорок дней, искушаемый сатаной. Иисус был там один, в окружении диких зверей, и ангелы служили Ему»

• Бог повів Ісуса у пустелю перед цим сказавши «Ти Мій улюблений Син!». Тобто Бог дає період пустелі в нашому житті тому що любить нас❤️Це не покарання, а можливість змінитись і це велика Божа любов і благодать - можливість змінюватись.
Часто ми, проходячи період пустелі починаємо нарікати, в молитвах тільки й питаємо у Бога : «чому, за що, що я зробила, забери це від мене» але у нас є приклад - Ісус. Він проходив період спокус і випробувань без нарікань, з повною довірою Люблячому Батьку.

•Випробування можуть зламати нас, якщо ми будемо проходити їх без Господа, без надії на Нього, з думкою, що Бог залишив, не любить, карає.І навпаки, Бог через випробування може змінити наше серце, якщо ми їх будемо проходити довіряючи Йому, розуміючи, що випробування це не покарання, а можливість змінитись в Його любові. Проходячи цей період з Ним випробування зламають погане, а Бог збудує нове і хороше🤍🙌🏽

Молитва:

Небесний Батько, я так вдячна тобі за можливість стати до тебе ще ближче за ці 16 днів, за можливість глибше вивчати Твоє Слово. Вдячна за те, що твоє Слово відкрите для мене, Ти говориш через Нього і відкриваєшся. Прошу у тебе сил і мудрості проходити часи пустелі разом з Тобою, довіряючи тобі, Господь. Я хочу бачити Твою любов навіть через такі важкі часи.

Report Page