ДЕНЬ 1

ДЕНЬ 1

@CristianChannel

Служіння Ісуса почалося в Назареті. У цьому місті він виріс, тут жили Його близькі друзі і сім'я. Напевно, кожен з нас на місці Ісуса очікував би від жителів обіймів і підбадьорливих поплескувань по плечі. Але для Ісуса життя в цьому місті не було настільки райдужним.

Люди із задоволенням приймали вчення Ісуса лише до певного моменту, а коли Він став говорити більш прямолінійно і викривати гріх, вони настільки розсердилися, що навіть спробували Його вбити (див. Луки 4: 28-29). У відповідь Ісус не став відстоювати істинність Свого вчення, а просто «перейшов серед них, і віддалився» (вірш 30). Він пішов своїм шляхом.

Далі Ісус відправився в Капернаум, де проповідував величезному скупченню народу, здійснював чудеса і виганяв бісів з одержимих людей. Всі були щасливі і говорили Йому: «Залишайся з нами, Ісус. Твоє місце тут! »Хто не захотів би залишитися там, де тебе всі люблять і цінують ?! Однак Ісус надовго там не затримався, тому що знав: іншим людям теж потрібно почути Його послання.

З цього ми можемо почерпнути важливий урок. Дії Ісуса не залежали від того, відкидають Його люди або приймають, Він діяв так, як спонукав Його Божий Дух. Якщо і ви будете слідувати за Божим Духом, незалежно від того відкидають вас або приймають, то ви успішно будете виконувати заклик Бога - приводити людей до Ісуса.


Джойс Майер

Report Page